در دولت های نهم و دهم وزیر امور خارجه کشورمان بود و در کارنامه کاری وی می توان به نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره اول مجلس، رئیس اداره هفتم سیاسی وزارت امورخارجه، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشورهای ژاپن و ترکیه، مدیر کل اروپای غربی وزارت امورخارجه، معاون حقوقی، کنسولی و امور مجلس وزارت امورخارجه اشاره کرد.
در ادامه بخشی از مهمترین محورهای گفتگوی منوچهر متکی را از روستا تی وی مشاهده می کنید:
با قاطعیت اعلام می کنم که در انتخابات سال 1400 ریاست جمهوری هیچ گونه برنامه ای برای حضور ندارم.
در تمام انتخابات ها با توجه به این که نقطه نظرات مشترکی میان گروها و جناح ها وجود ندارد می بینیم افرادی با سلایق بسیاری در انتخابات شرکت می کنند و چه بسا که در این دوره از انتخابات هم شاهد حضور افرادی از جناح های مختلف و حتی درون جناحی هستیم.
در انتخابات 1392 دو مدل ورود اصول گرایان را داشتیم که تقریبا در مقابل همدیگر قرار گرفتند و باعث شد تا قدرت را به کاندید مقابل واگذار کنیم اما در سال 1396 با توجه به بحث هایی که شد سعی کردیم که به یک نامزد مشترک که شخص آقای رئیسی بود، برسیم.
اجماع بر روی یک کاندید در سال 1400 باید به عنوان سند بالا دستی مورد توجه قرار بگیرد و ما باید از انتخابات سال 1392 درس عبرت بگیریم.
دو مأموریت در مصوبات شورای وحدت داریم که به عنوان فعالیت های اساسی مد نظر است. یکی در انتخابات 1400 و دیگری بعد از انتخابات. برای ایجاد تقویت و همگرایی در رسیدن به یک موضوع مشترک در مسائل مختلف این موضوع را در دستور کار داریم به تا به یک جمع بندی برسیم.
در ایران اجماع برای مذاکره با آمریکا وجود ندارد و دولت های مختلف هر کدام جبهه گیری های مختلفی نسبت به آمریکا دارند. و لی در آمریکا میان جمهوری خواهان و دموکرات ها خط فکری مشخصی درمورد ایران وجود دارد و کمتر این مهم دچار تغییر می شود.
در شورای وحدت تنها یک نفر را مورد بررسی قرار دادیم و آن شخص کسی نیست جز جناب آقای رئیسی. در صورت این که وی نیاید 10 نفر را نامزد کردیم و از آن ها برنامه خواستیم که بر روی یکی اجماع می کنیم.
به نظرم در صورت حضور آقای رئیسی قریب به اتفاق اصول گرایان کنار می روند و به وی کمک می کنند اما آقای ضرغامی تنها کسی است که گفته است به هیچ عنوان کنار نمی روم.
انتشار فایل صوتی آقای ظریف در قالب یک اقدام جاسوسی نشان می دهد که این موضوع کاملا سناریویی نوشته شده است. باید بگویم که پشت این ماجرا افراد خاصی قرار دارند که کاملا با برنامه ریزی بوده است اما نمی توانم اسم این افراد را ببرم.
میانه من با سینما بد نیست و در زمان نوجوانی فیلم های هندی بیشتر می دیدم اما این روزها فرصت کمتری دارم.
در رابطه با سنگالیزاسیون و ماجرای برکناری بنده از وزارت امور خارجه باید بگویم که قبل و بعد از سفر به سنگال هیچ تغییر در رفتار من بوجود نیامد و حتی حال من نسبت به قبل از سفر به سنگال هم بهتر بود و گواه این ادعا را مدیران مجموعه وزارت امور خارجه که همراه بنده بودند، می دهند.
مشروح گفتگو را در ویدئو زیر می توان دید